Sök till vårt trainee-program

Tar du examen som ingenjör i år? Sök en plats som trainee på Skellefteå Kraft.

Att arbeta som trainee på Skellefteå Kraft innebär att du är med och bygger ett samhälle som håller för flera generationer framöver.

Som en av Sveriges största kraftproducenter har vi målet att bedriva en 100 % förnybar energiproduktion. Men vi är också med och skapar nya innovationer, hittar nya hållbara affärsområden och driver utvecklingen mot förnybart tillsammans med andra samarbetspartners.

Det händer otroligt mycket både inom energiområdet och Skellefteåregionen, och det här är bara början på en väldigt intressant resa.

Om traineeprogrammet

Som trainee hos oss lär du känna koncernens affärsområden genom såväl jobbskuggning som praktiska och teoretiska moment. Uppgifterna är varierande och lärorika, med syftet att ta tillvara på just din kompetens. Målet är att du efter programmet ska känna att du har utvecklats både som person och i din blivande yrkesroll.

  • Som trainee hos Skellefteå Kraft kommer du arbeta med engagerade kollegor under totalt nio månader.
  • Programmet är på heltid, där både praktiska och teoretiska inslag ingår.
  • Programmet är en provanställning som, efter sex månader, övergår till en tillsvidareanställning med motsvarande lön och förmåner.
  • Vi har ett begränsat antal platser varje år, så skicka in din ansökan redan idag.

Kriterier för att söka

  • Du har under 2021 slutfört en ingenjörsutbildning innan 1 september på högskole-/universitetsnivå.
  • Du är van att arbeta på egen hand men samtidigt beredd att knyta nya kontakter. Du är noggrann och tycker om att analysera och lösa problem.
  • Hos Skellefteå Kraft arbetar vi tillsammans, är drivande och ansvarstagande. Det är egenskaper som också stämmer väl in på dig.

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig.
Kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!

Inga lediga jobb just nu

Till toppen
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP