Driftinformation

Här hittar du driftinformation om eventuella ström-, fjärrvärme- och bredbandsavbrott.

Vid driftstörningar jobbar vi så fort vi kan för att underlätta för dig som drabbas.

Aktuella strömavbrott

På avbrottskartan kan du se driftstörningar, planerade avbrott och åtgärdade avbrott. Där finns även historik för de senaste 14 dagarna. Klicka på markerade områden för detaljer.

Du kan också se kartan i vår app för smarta telefoner.

Statistik Antal Antal kunder
Driftstörningar 0 0
Planerade avbrott 0 0
Totalt 0 0
Uppdaterat 01:09

Kvistning av ledningsgator 2021-02-15 06:00

Vi kvistar ledningsgator för att säkra en trygg elleverans. Under vecka 7 börjar vi kvista ledningsgator i områden runt Malå och Norsjö. Kvistningen pågår till slutet av april. Det gör vi för att säkra en trygg elleverans. Arbetet utförs med en helikopter som flyger på låg höjd med en såg hängande under. Mer information om kvistningen finns på skekraft.se/driftinfo. Du kan också ringa oss på telefon 0910-77 25 50.

Beräknat åtgärdat: Pågår till slutet av april

Följ oss

Tips! Har du Facebook vill vi tipsa dig om att ansluta dig till gruppen Skellefteå Kraft driftinformation. Här publiceras löpande och aktuell driftinformation vid avbrott.

Planerade avbrott

För att planerade avbrott ska kunna hållas korta, förbereds allt löpande underhållsarbete noga. Det gäller oavsett om det gäller arbete på elnätet, fjärrvärmenätet eller bredbandsnätet.

Kvistning av ledningsgator från v. 7

Under vecka 7 börjar vi kvista ledningsgator i områden runt Malå och Norsjö. Kvistningen pågår till slutet av april. Det gör vi för att säkra elleveransen.

Arbetet utförs med en helikopter som flyger på låg höjd med en såg hängande under.

Ungefärlig tidplan:

v. 7-8 Område Malå

v. 9-10 Område Adak

v. 11-12 Område Grundträsk

v. 13-14 Område Norsjö

v. 15-16 Område Åmliden

v. 17-18 Område Kristineberg

Vi reserverar oss för ändringar till följd av vädret.

Felanmälan

Har du drabbats av strömavbrott? Börja med att kontrollera säkringarna i proppskåpet och mätarskåpet, kolla eventuellt jordfelsbrytaren och titta ut och se om det lyser hos grannarna.

Är du fortfarande strömlös efter att ha bytt säkringar och kontrollerat jordfelsbrytaren så kan du ringa vår felanmälan på telefon 020-77 27 00 där vi svarar dygnet runt.

Till toppen
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET