Innovationsprogram

Skellefteå Kraft skapar möjligheter för framtidens hållbara lösningar

Har ni en idé eller lösning som kan bidra till minskade koldioxidutsläpp inom bland annat industrin och transportsektorn? Och kan de introduceras på marknaden i närtid? I så fall finns chansen att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Genom innovationsprogrammet Accelerate Skellefteå, som nu genomförs för andra året i rad, söker vi innovationskraft från hela Europa till vår region.

Målet med Accelerate Skellefteå är att fånga upp idéer inom mobilitet, elektrifiering och energiförvaring. Idéerna förädlas sedan tillsammans med affärsutvecklare från partnerföretagen i Accelerate Skellefteå som i år är Skellefteå Kraft, Boliden Rönnskär och Data Ductus.

Vi ser programmet som en enorm möjlighet att tillsammans utveckla lokalt, och introducera globalt. För våra befintliga verksamheter bidrar även Accelerate Skellefteå till en ökad innovationstakt. Så om du tror att det här är något för er – läs mer, och ansök via länken nedan.

Ansök till Accelerate Skellefteå

Ansökningstiden för Accelerate Skellefteå 2021/2022 har tyvärr gått ut. Men följ gärna programmet och hur vi arbetar för ökad innovationskraft och framtidens hållbara lösningar på https://www.accelerateskelleftea.com/

Om programmet Accelerate Skellefteå

Skellefteå är i fokus för Europas gröna energiomställning och Accelerate Skellefteå är ett viktigt initiativ för att utveckla Skellefteå ekosystem inom energi.

Programmet är ett samarbete mellan EIT InnoEnergy, Skellefteå Kraft och Skellefteå Science City. För 2021 års program deltar även partnerföretagen Boliden Rönnskär och Data Ductus.

Mer om Accelerate Skellefteå 

Summery in english
Skellefteå is at the center of Europe’s green energy transition, and Accelerate Skellefteå is an important initiative to develop Skellefteå ecosystems in energy.

The program is a collaboration between EIT InnoEnergy, Skellefteå Kraft and Skellefteå Science City. For the program 2021 Boliden Rönnskär and Data Ductus are also participating.

Read more about the program

 

Till toppen
69 queries in 0.000 seconds, using 11.61MB memory
Web accelerated via IISpeed by We-AMP