Innovationsprogram

Förnybara idéer ska nå framgång genom Accelerate Skellefteå

Programmet för dig som vill satsa!  Sitter du på en idé till en förnybar energilösning, då är Accelerate Skellefteå ett innovationsprogram för dig.

Ansökan för den här perioden har löpt ut och nu startar urvalet där vi går igenom alla inkomna kreativa idéer som kan hjälpa samhället att bli mer förnybart.

Dina idéer kan vara inträdesbiljetten till det spännande programmet Accelerate Skellefteå. Det innebär en tre månader intensiv utveckling, skräddarsytt efter dina behov.

Förnybar energi är fokusområdet – att öka affärsmöjligheterna är det slutliga målet.

Programmet startar 21 september

För dig med ett innovativt koncept, en produkt eller en tjänst inom området förnybar energi, kan det här programmet bli din språngbräda.

Programmet genomförs återkommande och missade du att ansöka nu – håll ögonen öppna för fler tillfällen. 

Vi tror på entreprenörsandans kraft att lösa utmaningar, vi tror på teknisk utveckling och viktigast av allt – vi tror på dig.

Prioriterade områden:  

  • Hållbar mobilitet
  • System för energilagring
  • Flexibilitet inom elnät
  • Hållbar industri
  • Smarta energilösningar

Ansök senast: ansökan stängd – urval sker
Programstart: 21 september 2020
Avslutning: 16 december 2020

Om programmet Accelerate Skellefteå

Skellefteå och dess omgivning är en spännande tillväxtregion med fokus på hållbarhet, förnybar energiproduktion och ett proaktivt innovationsarbete.

Accelerate Skellefteå är ett initiativ och ett samarbete mellan EIT InnoEnergy, Skellefteå Kraft och Skellefteå Science City.

Genom att kombinera ett europeiskt nätverk med en stark innovation och energifokuserad hemmabas kommer du att stärka ditt företag.

Mer om Accelerate Skellefteå 

Summery in english
Accelerate Skellefteå is an initiative in collaboration between EIT InnoEnergy, Skellefteå Kraft and Skellefteå Science City.

Combining a European network with a strong innovation and energy focused home base will set you up for boosting your business.

Read more about the program

 

Till toppen
Web accelerated via IISpeed by We-AMP