Teslaägare laddar fritt hemma

Har du skaffat Tesla? Då har du inte bara valt en väldigt härlig elbil, du är också med och bidrar till en mer hållbar värld! En annan bra grej är att Teslaägare laddar fritt hemma med 100 % förnybar el.

Genom vårt samarbete med Tesla kan vi ge dig ett riktigt bra erbjudande där du laddar fritt hemma.

Vi bjuder dig som är kund hos Skellefteå Kraft på elen till 1500 mils körning per år under tre år. Värdet av elen baseras på ett schablonbelopp per månad och dras av på din elfaktura från Skellefteå Kraft.

Klart på några minuter

För att ta del av erbjudandet behöver du bara byta elbolag till Skellefteå Kraft. Enklast fixar vi bytet över telefon, där du ger oss fullmakt att fixa ditt nya elavtal och avsluta ditt gamla.

Det går på några minuter och när allt är klart driver du både bil och hem med 100 % förnybar el.

Inte illa, eller hur?

Fyll i dina kontaktuppgifter och registreringsnumret på din Tesla, så hör vi av oss.

Jag har en Tesla och vill ta del av erbjudandet

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort och hjälper till.

Notera: Obligatoriska fält markeras med en asterisk (*)

För- och efternamn*

Telefon*

E-post*

Registreringsnummer*

Nuvarande elbolag


Läs mer om hantering av personuppgifter

Därför ska du välja Skellefteå Kraft

Hos Skellefteå Kraft får du flera goda ting på köpet som elkund.

El från förnybara energikällor ingår alltid
Många pratar om grön el, vi väljer istället att benämna den el som du köper av oss som ursprungsmärkt el och den kommer alltid från förnybara energikällor.

Den mängd el som du köper av oss ser vi till att köpa in från elbörsen NordPool. Dessutom är vi en betydande producent av förnybar energi med egna kraftstationer av både vind– och vattenkraft samt bioenergi.

Mervärden, produkter och tjänster med hög vardagsnytta
När du blivit kund erbjuds du ett urval av riktigt bra mervärden. Produkter och tjänster som hjälper och ger dig hållbara lösningar i vardagen.

Som kund hos Skellefteå Kraft får du tillgång till Mina sidor, där hittar du urvalet av dina mervärden, produkter och tjänster anpassat till dig.

Betala inte mer för elen än vad du behöver
Det är dags att syna elfakturan om du har ett annat elbolag än oss. Vet du vad du betalar? 700 000 svenskar har ett dåligt elavtal idag. Och vet inte om det heller. Det kallas Tillsvidarepris, Normalpris, Anvisningspris, oavsett namn är det mycket dyrare än ett vanligt rörligt elavtal.

Vi tog bort det dyra anvisningspriset under 2014, som vi kallade tillsvidarepris, av den enkla anledning att det inte är ett bra elavtal för dig som enskild konsument.

Du kan alltid lita på att du får ett schysst pris hos oss.

Om Tesla

Tesla arbetar för att snabba på övergången till fossilfria transporter. Samtidigt vill de möjliggöra för deras kunder att ladda sina elbilar miljömässigt.

Skellefteå Kraft och Tesla har ett samarbete där Skellefteå Kraft levererar ström till Teslas laddstationer för elbilar runt om i Sverige. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid.

Till toppen
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET