Producera 100 % förnybar el – skaffa solceller

Häng med på resan till att driva samhällets omställning till 100 % förnybar energi. Vi erbjuder kompletta solcellslösningar så att du enkelt kan börja producera din egen förnybara el.

För att möta klimatutmaningen behövs mer energi från förnybara energikällor. Från solen, till exempel. Och för att lyckas behöver vi alla vara med och bidra.

Så skönt då, att det är superenkelt för dig börja producera 100 % förnybar energi. Låt ditt tak göra jobbet genom att installera solceller. Av de olika förnybara källorna har nämligen solen allra störst potential.

Den förnybara el du producerar men själv inte förbrukar kan dessutom användas av någon annan i din närhet.

Dubbla goda gärningar, helt enkelt!

Solen är världens mest underutnyttjade energikälla

I omställningen till 100 % förnybar energi har solen grym potential. På bara två timmar tar jorden emot lika mycket energi från solen som hela världens befolkning använder under ett helt år.

– Varje dag är det enormt mycket solenergi som träffar jorden. Vi behöver bara ta tillvara på en liten del av den för att tillgodose alla behov vi har, säger Charlotte Platzer-Björkman, solcellsforskare vid Uppsala universitet.

Klimatutmaningen möter vi tillsammans. Genom att vi hjälps åt att ta tillvara på energin från förnybara källor driver vi också omställningen till ett 100 % förnybart samhälle.

Häng med!

Till toppen
70 queries in 0.000 seconds, using 11.65MB memory
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET