Rätt elavtal till rätt elpris

Rätt elavtal till rätt pris, finns hos Skellefteå KraftLåt oss på Skellefteå Kraft hjälpa dig med rätt elavtal.

Hos oss får du råd och hjälp med elavtalet när du behöver den. För att erbjuda ett passande elavtal utgår vi från hur du bor, eftersom din boendesituation påverkar hur mycket el du använder.

   

Låt oss hjälpa dig med rätt elavtal

Hos Skellefteå Kraft ska du känna dig trygg med att du gjort ett bra och medvetet val och att du får den hjälp du behöver.

Kontakta vår prisbelönta Kundservice på 0910-77 25 50 för rådgivning. Eller skicka in dina kontaktuppgifter till oss och vi kontaktar dig.

Här kan du ta del av konsumenträttigheter.

Varför Skellefteå Kraft

Hos Skellefteå Kraft får du flera goda ting på köpet som elkund.

Kostnadsfri försäkring på köpet
Hos oss omfattas du av en unik elolycksfallsförsäkring, helt utan kostnad. Försäkringen är ett samarbete med If Försäkringar.

El från förnybara energikällor ingår alltid i priset
Många pratar om grön el, vi väljer istället att benämna den el som du köper av oss som ursprungsmärkt el, och den kommer alltid från förnybara energikällor.

Dessutom är vi en betydande producent av förnybar energi med egna kraftstationer av både vind- och vattenkraft. Läs mer om ursprungsmärkning av el.

Inget dyrt tillsvidarepris hos oss

Det är dags att syna elfakturan om du har ett annat elbolag än oss. Vet du vad du betalar? 700 000 svenskar har ett dåligt elavtal idag.

Och vet inte om det heller. Det kallas Tillsvidarepris, Normalpris, Anvisningspris, oavsett namn är det mycket dyrare än ett vanligt rörligt elavtal.

Tillsvidarepriset tog vi bort under 2014 av den enkla anledning att det inte är ett bra elavtal för dig som enskild konsument.

Många elbolag har kvar avtalsformen och du som kund vet inte om att du har det.

Du kan alltid lita på att du får ett schysst pris hos oss. Skellefteå Kraft, för att du älskar energi!

Till toppen
Web accelerated via IISpeed by We-AMP