Ladda elbilen på resan med Charge & Drive

När du är ute på vägarna och behöver ladda batteriet i elbilen finns det flera sätt att göra det.
På våra laddstationer i nätverket Charge & Drive laddar du alltid bilen med 100 % förnybar el. Ladda ner appen och ladda bilen!

Charge & Drive är ett av Nordens största nätverk av laddstationer. Det gör att det är enkelt för dig att hålla bilen laddad när du är ute och reser.

Vi rekommenderar att du laddar ner appen där du bland annat hittar karta till närmaste lediga laddstation. Registrera ditt betalkort i appen för smidig betalning av laddningen.

Tips! Beställ en kostnadsfri RFID-bricka direkt i appen och koppla ditt betalkort till den. Det gör att du kan ladda elbilen med Charge & Drive utan telefon.

Så laddar du hem appen

Ladda hem appen och få en överblick om alla tusentals laddstationer runt om i Sverige. Du ser vilka laddstationer som är tillgängliga att ladda på och vad laddningen kostar.

Ladda hem appen på App StoreHämta appen via Google Play

  1. Ladda hem appen till iPhone eller till Android
  2. Skapa en användare och registrera ditt betalkort
  3. Beställ kostnadsfri RFID-bricka

Varje station är tydligt märkt med laddtyp, för att underlätta din laddning. Pris för att ladda elbilen varierar mellan olika stationer i landet.

Inom Charge & Drives laddnätverk finns olika typer av laddstationer. Vissa är snabbladdare, medan vissa tar lite längre tid att ladda.

Trevlig resa!

Utbyggnad av laddnätverk

Vi jobbar med att förse fler platser med snabbladdning av laddbara bilar. Genom olika projekt och samarbetspartners gör vi det möjligt för fler att ladda elbilen på fler platser.
>> Läs mer om den utbyggnad vi gör.

Till toppen
84 queries in 0.000 seconds, using 21.49MB memory
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP