Cookies och personuppgifter

Skekraft.se är Skellefteå Krafts webbplats. Här finns information om oss, vår verksamhet, våra produkter och tjänster. Du som är kund kan även logga in på Mina sidor där det finns information om din elanvändning, fjärrvärmeanvändning och dina avtal med oss.

Cookies

Skekraft.se använder cookies. En cookie är en liten textfil som webbsidan du besöker sparar på din dator. Den kan till exempel användas för att underlätta användningen av webbsidan för dig så att du får en bättre upplevelse av den eller att sidorna ska laddas snabbare på din dator. Med hjälp av en cookie kan man också analysera hur besökare använder webbsidan.

Du bestämmer själv hur du vill att din dator ska hantera cookies genom att ställa in det i din webbläsare. Där kan du också radera cookies som lagrats sedan tidigare tillfällen. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

På skekraft.se använder vi cookies för att analysera besöksstatistik så att vi kan ta fram en bättre användarupplevelse för våra besökare. Vi samlar också statistik som talar om om en besökare är ny på webbsidan eller om det är någon som tidigare loggat in på Mina sidor. Vi sparar ingen information om besökarens ip-adress och därför kan informationen om dig aldrig kopplas samman med din identitet.

Personuppgifter

Personuppgiftslagen, PUL, ska skydda människor mot att den personliga integriteten kränks genom att personuppgifter används på fel sätt.

Skellefteå Kraft har kundregister där du som är kund registreras med namn, personnummer eller organisationsnummer och adress. De personuppgifter vi hanterar är för internt bruk och för att vi ska kunna ge dig så bra service som möjligt. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med de lagar och regler som PUL föreskriver.

Personuppgifter som lämnas i samband med event, tävlingar eller genom att du fyller i ett formulär hos oss av annan anledning, kommer att överlämnas till relevant avdelning inom Skellefteå Kraft för hantering av ditt ärende. Uppgifterna kan lagras i databaser för senare bearbetning, exempelvis att skicka ut inbjudning och påminnelse vid event, skicka ut tävlingsvinst, skicka ut erbjudanden och nyhetsbrev.
Skellefteå Kraft AB kommer aldrig att överlåta dina uppgifter till tredje part.

Till toppen
Web accelerated via IISpeed by We-AMP