Sms om strömavbrott

Vid eventuella strömavbrott i vårt elnät vill vi ge dej som berörs information via sms. Därför har vi skickat ut ett sms till de mobilnummer som kan kopplas till Skellefteå Krafts nätområde.

Var med och tyck till om Skellefteå Krafts app!Skellefteå Kraft Elnät arbetar ständigt med att underhålla, förbättra och utveckla våra anläggningar och vårt elnät. Ibland händer det att det blir strömavbrott, antingen på grund av planerade avbrott då vi behöver göra underhåll eller på grund av att något oplanerat har hänt. Eftersom dessa störningar påverkar din vardag i stor grad, är det viktigt för oss att du så snart som möjligt får information om eventuella driftstörningar.

Därför kommer vi att i högre grad använda oss av sms-avisering för att effektivt kunna sprida information om störningar inom ett visst område.

Vem får sms

Vi utgår från de adresser som berörs av en driftstörning. Mobilnummer som är knutna till dessa adresser hämtas från teleoperatörens databas och vårt register och används sedan för sms-utskick. Det är helt kostnadsfritt och vill du inte ha tjänsten kan du avregistrera dig genom att sms:a SKE ELNÄT till 71137.

Du kan också lägga till fler telefonnummer genom att logga in på Mina sidor och välja tjänster där du lägger till mobilnummer och mejladresser som du vill ha avisering till.

 

Till toppen
Web accelerated via IISpeed by We-AMP