Skellefteå Kraft är certifierad inom Schysst elhandel

Som kund ska du känna dig trygg och kunna lita på din elleverantör. Skellefteå Kraft är certifierade enligt Schysst elhandel.

För Skellefteå Kraft är det självklart att du ska känna dig trygg hos oss.

Certifieringen Schysst elhandel visar på ett tydligt sätt att ett företags säljaktiviteter har kontrollerats och godkänts enligt de krav som Energiföretagen Sverige ställer på energiföretag. Skellefteå Kraft är ett av företagen som är certifierade.

Det här är Schysst elhandel

Schysst elhandel är en certifiering framtagen av den svenska branschorganisationen Energiföretagen Sverige i syfte att elkunder ska känna sig trygga i sitt val av elhandelsföretag.

Företaget DNV-GL Business Assurance utfärdar certifikaten och kontrollerar att certifierade företag lever upp till de uppställda kraven.

En certifiering med kundlöften

Genom att certifiera oss avger vi som elhandelsföretag ett antal kundlöften där vi som verkar inom branschen förbinder sig att gå längre än lagen kräver.

Dessa löften ska göra det ännu enklare för dig att känna dig trygg i ditt val om vad du köper. Det handlar om att information om priser ska vara tydlig såväl som villkor och ångerrätt.

Certifierade elhandlare till dig som driver företag

Hos Skellefteå Kraft finns flera certifierade elhandlare, vi har en gedigen kunskap och bred erfarenhet för att erbjuda rådgivning och rätt erbjudande till ditt företag.

Vi kan dessutom erbjuda ditt företag energieffektivisering och tjänster genom certifierade energikartläggare. Kontakta oss!

Till toppen
89 queries in 0.000 seconds, using 17.07MB memory
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET