100 projekt för

100 % förnybar kraft

För att göra Sveriges energisystem 100 % förnybart måste det experimenteras lite. Till exempel med elräserbilar och självförsörjande hus. Vi tänkte att 100 projekt vore lagom att börja med. Vill du se?

Till projekten

Beställ 100 % förnybar el

  • Sveriges bästa kundservice enligt Servicescore
  • Alltid elavtal med 100 % förnybar el
  • Beställ online, klart på några minuter

Är du redan kund hos oss? Logga in på Mina sidor för att förnya ditt elavtal.

Ta del av erbjudandet, fyll i postnummer och se din beräknade månadskostnad

Varför behöver Sverige mer vattenkraft?

Vattenkraften spelar en avgörande roll för en fortsatt trygg elförsörjning och Sveriges elektrifiering. Den är förnybar, reglerbar och en central del av dagens stabila elproduktion. Vi ser stor potential i vattenkraften och vill höja effektiviteten i befintliga vattenkraftverk för att nyttja vattenkraftens unika förmågor bättre.

Mer om vattenkraften

Branschens bästa kundservice

Enklaste sättet att få svar snabbt är att ställa din fråga till chatten. Du kan själv leta upp svar i bland frågor och svar och i vårt Kundforum.

Det ligger i vår natur att lyssna innan vi pratar. Kanske är det därför vi utsetts till energibranschens bästa service - flera år i rad.

Och så här håller vi öppet

Måndag 08.00-18.00
Tisdag 08.00-18.00
Onsdag 09:30-18.00
Torsdag 08:00-18:00
Fredag 08:00-16:30

Just nu är det många som ringer till oss och väntetiden i telefon är längre än normalt. Tack för ditt tålamod. Har du en snabb fråga – chatta gärna med oss.

Vi vill varna för falska sms om leveranser där Skellefteå Kraft ser ut att vara avsändare som sprids just nu. Klicka inte på några länkar i dessa. Vi skickar aldrig ut sms av det här slaget.

En återvunnen reklam för 100 % förnybar kraft

Det kan kännas lite mycket ibland, det där stora slöseriet på jordens resurser. Därför återanvände vi en gammal film, och la en del av reklampengarna på viktigare grejer. Men vad kan du göra då?

Välj 100 % förnybar el Om 100 % förnybar reklam
Till toppen
90 queries in 0.000 seconds, using 11.94MB memory
Powered by PageSpeed