Information med anledning av Corona

Skellefteå Kraft arbetar förebyggande för att skydda samhällsviktiga funktioner. 

Vårt förhållningssätt till Coronaviruset är att vi följer läget i vår omvärld och Folkhälsomyndighetens och UDs rekommendationer och uppdaterar våra åtgärder eftersom läget förändras.

För Skellefteå Kraft handlar det om att jobba förebyggande och genom strikta åtgärder skydda de samhällskritiska funktionerna vi ansvarar för såsom elnät, värme och bredband.

Det är viktigt att för många inte insjuknar samtidigt för att vi ska kunna upprätthålla vår samhällskritiska verksamhet.

Därför försöker vi förskjuta smittspridningen genom att många av oss arbetar hemifrån och vi har vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen, bland annat genom god handhygien, fysiska avstånd och nya sätt att hälsa på människor.

Vi har infört förbud för besök, möten och resor som inte är affärskritiska.

Behöver du hjälp i hemmet eller på företaget av våra servicetekniker, kommer arbetet att utföras som vanligt. Vi är måna om att inte blir smittade, samtidigt som vi vill att du som kund ska känna dig trygg, därför följer vi våra interna rutiner för arbete i sådan situation.

Om du anser dig själv eller dina nära och kära att vara i en av riskgrupperna, är orolig eller sjuk eller inte har möjlighet att ta emot våran hjälp på avtalad tid ber vi dig kontakta vår kundservice som kan hjälpa dig att boka om eller säkerställa att vi tar höjd för speciella förutsättningar för att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt.

Du är som vanligt varmt välkommen att ringa in till vår Kundservice på nummer 0910-77 25 50.

Till toppen
78 queries in 0.000 seconds, using 21.60MB memory
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP