Information med anledning av Corona

Skellefteå Kraft arbetar förebyggande för att skydda samhällsviktiga funktioner.  Vårt förhållningssätt till Coronaviruset  är att vi följer läget i vår omvärld och Folkhälsomyndighetens och UDs rekommendationer och uppdaterar våra åtgärder eftersom läget förändras.

För Skellefteå Kraft handlar det om att jobba förebyggande och genom strikta åtgärder skydda våra medarbetare och vårt företag, framförallt de samhällskritiska funktionerna vi ansvarar för såsom elnät, värme och bredband.

Det är viktigt att förskjuta smittspridningen och för att upprätthålla vår samhällskritiska verksamhet kan inte för många insjukna samtidigt. Vi har också alla ett samhällsansvar, att bidra till att vi inte smittar de gamla och sköra.

Vi uppmuntrar till hemarbete och vi har vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen, bland annat genom god handhygien, fysiska avstånd och nya sätt att hälsa på människor. Vi har infört förbud för besök, möten och resor som inte är affärskritiska.

Receptionen är stängd för besök och vi har infört begränsat tillträde till kritiska funktioner. Varmt välkommen att kontakta oss via telefon och e-post i stället.

Till toppen
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP