Intresserad av förnybara lösningar till företaget

Boka kostnadsfri rådgivning

Skicka in dina uppgifter till oss så kontaktar vi dig

För- och efternamn*

Företag*

Anläggningsadress*

Telefon*

E-post*

Jag är intresserad av:


Läs mer om hantering av personuppgifter

*Obligatoriska uppgifter

100 års erfarenhet och alltid, alltid 100 % förnybar el

På Skellefteå Kraft har vi arbetat med vattenkraft i över 100 år. Den är en stor del av vår historia och en stor del av framtidens energi. Vattenkraften är en del av ett naturligt kretslopp och helt förnybar.

Förutom att vara en stor producent av vattenkraft investerar vi stort i vindkraft i kallt klimat. Bland annat bygger vi Sveriges största landbaserade vindkraftpark i kallt klimat, i Blaiken i Storumans kommun.

Vi ser också till att säkerställa att den el du köper från oss alltid, alltid är 100 % förnybar.

Produkter och tjänster som driver på omställningen nu …

Som kund hos Skellefteå Kraft får du tillgång till vår spetskompetens både inom elhandel och energisparande till ditt företag.

Våra företagsrådgivare och energiingenjörer jobbar alltid för att sänka dina totala energikostnader. De hjälper dig med dina frågor kring energikartläggningar, solcellslösningar och elbilsladdning.

… och innovativa partnerskap som kan bidra i framtiden

Genom samarbetet med PWR Racing lär vi oss mer om elektrifiering av olika transportmedel. Vårt samarbete handlar inte bara om att utveckling av eldrivna fordon utan minst lika mycket om att förändra attityder om eldrivna fordon hos såväl privatpersoner som beslutsfattare.

Genom off grid-experimentet Zero Sun vill vi tillsammans med våra samarbetspartners bevisa att solkraft – i kombination med rätt teknik – är en av nycklarna till framtidens hållbara energiförsörjning.

 

Till toppen
Powered by PageSpeed