Beställ fjärrvärme

Företag, fastigheter och bostäder som skaffar fjärrvärme har gjort ett bra val. Uppvärmningen är miljövänlig, enkel och prisvärd.

Oavsett om din fastighet används för kontor, bostäder, handel eller någonting annat så kan vi hålla den varm och behaglig. Vi tar hand om allt från installation till service och underhåll.

Med fjärrvärme från Skellefteå Kraft får du en behaglig värme till ett stabilt pris och hög driftsäkerhet. Vi värnar om att alltid vara en trygg partner och leverantör.

Vi erbjuder fjärrvärme i ett flertal orter i Västerbotten.

Beställ fjärrvärme

Är du intresserad av fjärrvärme till din verksamhet, fyll i formuläret och vi återkommer till dig inom kort.

Företag*

Organisationsnummer*

Anläggningsadress*

Kontaktperson*

Mobilnummer*

E-post*


Läs mer om hantering av personuppgifter

Fördelar med fjärrvärme

Bekvämt
Fjärrvärmen sköter i princip sig själv. Frånsett enstaka underhåll av din värmecentral behöver du inte göra något.

Praktiskt
Fjärrvärme ger en jämn, behaglig värme året runt. Du har obegränsad tillgång till både värme, ventilation och varmvatten, även de tider när åtgången är som störst.

Ingen varmvattenberedare behövs.

Ekonomiskt
Underhållskostnaden är låg och eftersom fjärrvärmen klarar fastighetens effektbehov under hela året behöver du ingen extra el för uppvärmningen.

Du betalar bara för den fjärrvärme du använder. De flesta fastigheter kan säkra ned till en lägre säkringsstorlek efter byte till fjärrvärme, vilket gör att den fasta avgiften för ditt elabonnemang blir lägre.

Själva installationskostnaden är också låg, jämfört med att till exempel borra för bergvärme.

Klimatsmart
Att välja fjärrvärme innebär att du är med och bidrar till ett hållbart samhälle eftersom vår fjärrvärme baseras nästan enbart på förnybar energi. 

Bränslet till vår fjärrvärme består framförallt av restprodukter och spillvärme från traktens industrier.

När biobränslet finns på nära håll betraktas fjärrvärme som en hållbar energikälla som är skonsam för miljön. Den skapar inget extra tillskott av koldioxid till atmosfären och påverkar alltså inte klimatet.

 

 

Till toppen
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET