El från förnybara källor ingår alltid

El från förnybara källor ingår alltid när du köper el av Skellefteå Kraft. Vilket såklart snyggar till ditt företags miljöprofil så det sjunger om det.

Förnybara energikällor ligger Skellefteå Kraft särskilt varmt om hjärtat.

Därför investerar Skellefteå Kraft miljarder kronor för att få en bred kapacitet inom såväl vind– och vattenkraft som bioenergi.

Läs mer om ursprungsmärkning av el.

Vi hjälper dig stärka din miljöprofil

Som kund hos oss får du ta del av färdiga texter och material som hjälper dig att stärka ditt företags miljöprofil. Helt utan extra kostnad.

Materialet hjälper dig stärka din miljöprofil där dina kunder, besökare och där din personal finns. På webb, intranät, kontor, i broschyr och hållbarhetsredovisning, eller där motorvärmare eller laddstolpar står.

Så tar vi ansvar för framtidens energi

På Skellefteå Kraft har vi arbetat med vattenkraft i över 100 år. Den är en stor del av vår historia och en stor del av framtidens energi.

Vattenkraften är en del av ett naturligt kretslopp och helt förnybar. Därför är den en viktig energikälla för framtiden.

Förutom att vara en stor producent av vattenkraft investerar vi stort i vindkraft i kallt klimat.

Bland annat bygger vi Sveriges största landbaserade vindkraftpark i kallt klimat. Den ligger i Blaiken i Storumans kommun.

>> Kontakta oss – så berättar vi mer.

Till toppen
88 queries in 0.000 seconds, using 21.57MB memory
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET