Högeffektiva solpaneler

Hög produktion, förbättrad säkerhet och smart övervakning av elproduktionen. Fördelarna med högeffektiva solpaneler är många – det är därför vi erbjuder dem.
Vi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av dina solpaneler. Därför erbjuder vi ett system som är både smart och säkert.

Hos det högeffektiva solcellssystemet har varje solpanel en egen optimerare.

Det innebär att de kan ta tillvara på solens energi oberoende av varandra. Om någon eller några paneler under vissa stunder skuggas (av träd, snö, grannens tak) påverkas inte de övriga panelernas produktion.

Snyggt och säkert

Möjligheten att övervaka varje panels enskilda produktion via mobil, surfplatta eller dator underlättar vid eventuella felsökningar.

Vilket bidrar till att eventuella problem snabbt kan identifieras och åtgärdas.

Ytterligare en trygghet är den automatiska avstängningen vid strömbortfall eller förhöjd temperatur som vid exempelvis brand.

Den automatiska avstängningen skyddar både systemet, installatörer och brandmän.

De högeffektiva solcellspanelerna är dessutom i svart och monokristallint utförande, vilket skapar ett estetiskt snyggt slutresultat på ditt tak.

Så skaffar du solceller

Allt börjar med att du gör en intresseanmälan.

Du som installerar solceller och börjar producera förnybar el kan ansöka om investeringsstöd. Läs mer om stödet hos Energimyndigheten, eller så frågar du helt enkelt oss!

Till toppen
Powered by PageSpeed