Lösningar med högeffektiva solpaneler

Hög produktion, förbättrad säkerhet och smart övervakning av elproduktionen. Fördelarna med högeffektiva solpaneler är många – det är därför vi erbjuder dem.
Högeffektiva solpaneler hos Skellefteå KraftVi vill att du ska få ut så mycket som möjligt av dina solpaneler. Därför erbjuder vi ett system som är både smart och säkert.

Hos det högeffektiva solcellssystemet har varje solpanel en egen optimerare. Det innebär att de kan ta tillvara på solens energi oberoende av varandra.

Om någon eller några paneler under vissa stunder skuggas av ett träd, grannens tak eller en snöfläck som dröjer kvar påverkar det alltså inte de övriga panelernas produktion.

Tryggt, smidigt, enkelt

Hos oss får du ett solcellssystem som kan kompletteras med ett batteri för lagring av din solenergi. Självklart ingår både rådgivning, montering och installation i priset.
Tryggt, smidigt och enkelt för dig!

Har du frågor hjälper vi dig gärna.

Bra att veta är att det finns statligt stöd för både solceller och energilagring att söka, som går att läsa mer om hos Energimyndigheten.

Snyggt och säkert

Möjligheten att övervaka varje panels enskilda produktion via mobil, surfplatta eller dator underlättar vid eventuella felsökningar och bidrar till att eventuella problem snabbt kan identifieras och åtgärdas.

Ytterligare en trygghet är den en automatiska avstängningen vid strömbortfall eller förhöjd temperatur vid exempelvis brand, som skyddar både systemet, installatörer och brandmän.

De högeffektiva solcellspanelerna är dessutom i svart och monokristallint utförande, vilket skapar ett estetiskt snyggt slutresultat på ditt tak.

Lagra din solenergi

Batterisystemet Eco 8,8 med en lagringskapacitet på 8 kWh kan väljas till alla solcellslösningar vi erbjuder.

Med det som komplement till dina solcellspaneler kan du lagra din egenproducerade el och använda energin både under kvällstid och till att ladda din elbil.

Till toppen
Powered by PageSpeed