Tillsammans hjälps vi åt

För oss på Skellefteå Kraft hänger de beslut vi tar ihop med hur hjärnan mår.

För att vi ska kunna ta kloka och beslut behöver vi ta hand om det viktigaste organet vi har – hjärnan. Nu kan du vara med och bidra, varje insamlad krona är viktig för hjärnforskningen. Tillsammans hjälps vi åt.

Bidra med 20 kronor till Hjärnfonden

För varje person som blir kund hos Skellefteå Kraft och väljer ett digitalt sätt att få fakturan på skänker vi 20 kronor till Hjärnfonden. Var med och bidra du också!

Viktiga forskningstimmar som ger samhället kraft

Vi gillar våra kunder och vill att du ska må bra. Det vi gillar lite extra är människor som är ett föredöme för andra. För att kunna vara ett bra föredöme behöver vi förstå hur vår hjärna fungerar när vi tar beslut.

Det handlar helt enkelt om att ta vara på den kraft som bor inom oss alla och förstå den potential som vi har. Vårt stöd till Hjärnfonden har resulterat i flera viktiga forskningsprojekt som ska göra oss mer hållbara.

Ett sätt av flera viktiga delar i att som företag ta ansvar för en hållbar utveckling. Dessutom väljer vi att skänka 20 kronor till hjärnfonden för varje person som blir kund och väljer att få sin faktura digitalt.

Till toppen
Powered by PageSpeed