sms:a FLYTTA till 71305 och vi hjälper till med att flytta elen till nya bostaden

Vi flyttar elen åt dig med ett enkelt sms

 

Sms:a FLYTTA till 71305 och vi hjälper dig med att flytta elen till nya bostaden. Eller ring vår prisbelönta Kundservice på 0910-77 25 50.

Det är en del praktiska delar att ta hand om i samband med flytt som till exempel att flytta elen till nya bostaden. Hos oss kan du enkelt flytta med elen med ett sms till nya bostaden.

Men lugn, vi hjälper och tar hand om flytten av elavtalet oavsett var i Sverige du bor eller den adress du är på väg att flytta till.

Sms:a FLYTTA till 71305

Så sms:a ordet ”flytta” till 71305 och vi hjälper vi dig med elen till nya bostaden. Tips! Här hittar du mer information om vad som gäller när man flyttar.

Ta del av dina konsumenträttigheter.

Varför Skellefteå Kraft

Hos Skellefteå Kraft får du flera goda ting på köpet som elkund.

Kostnadsfri försäkring på köpet
Hos oss omfattas du av en unik elolycksfallsförsäkring, helt utan kostnad. Försäkringen är ett samarbete med If Försäkringar.

El från förnybara energikällor ingår alltid
Många pratar om grön el, vi väljer istället att benämna den el som du köper av oss som ursprungsmärkt el och den kommer alltid från förnybara energikällor.

Den mängd el som du köper av oss ser vi till att köpa in från elbörsen NordPool. Dessutom är vi en betydande producent av förnybar energi med egna kraftstationer av både vind– och vattenkraft samt bioenergi.

Betala inte mer för elen än vad du behöver
Det är dags att syna elfakturan om du har ett annat elbolag än oss. Vet du vad du betalar? 700 000 svenskar har ett dåligt elavtal idag. Och vet inte om det heller. Det kallas Tillsvidarepris, Normalpris, Anvisningspris, oavsett namn är det mycket dyrare än ett vanligt rörligt elavtal.

Vi tog bort det dyra anvisningspriset under 2014, som vi kallade tillsvidarepris, av den enkla anledning att det inte är ett bra elavtal för dig som enskild konsument.

Du kan alltid lita på att du får ett schysst pris hos oss. Skellefteå Kraft, för att du älskar energi!

Till toppen
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET