sms:a FLYTTA till 71305 och vi hjälper till med att flytta elen till nya bostaden

Vi flyttar elen åt dig med ett enkelt sms

 

Sms:a FLYTTA till 71305 och vi hjälper dig med att flytta elen till nya bostaden. Eller ring vår prisbelönta Kundservice på 0910-77 25 50.

Det är en del praktiska delar att ta hand om i samband med flytt som till exempel att flytta elen till nya bostaden.

Men lugn, vi hjälper och tar hand om flytten av elavtalet oavsett var i Sverige du bor eller den adress du är på väg att flytta till.

Sms:a FLYTTA till 71305

Så sms:a ordet ”flytta” till 71305 och vi hjälper vi dig med elen till nya bostaden. Tips! Här hittar du mer information om vad som gäller när man flyttar.

Ta del av dina konsumenträttigheter.

Varför Skellefteå Kraft

Hos Skellefteå Kraft får du flera goda ting på köpet som elkund.

Kostnadsfri försäkring på köpet
Hos oss omfattas du av en unik elolycksfallsförsäkring, helt utan kostnad. Försäkringen är ett samarbete med If Försäkringar.

Hållbar el från förnybara energikällor ingår alltid i priset
Många pratar om grön el, vi väljer istället att benämna den el som du köper av oss som ursprungsmärkt el och den kommer alltid från förnybara energikällor.

Dessutom är vi en betydande producent av förnybar energi med egna kraftstationer av både vind– och vattenkraft samt bioenergi. Läs mer om ursprungsmärkning av el.

Inget tillsvidarepris hos oss
Det är dags att syna elfakturan om du har ett annat elbolag än oss. Vet du vad du betalar? 700 000 svenskar har ett dåligt elavtal idag. Och vet inte om det heller.

Det kallas Tillsvidarepris, Normalpris, Anvisningspris, oavsett namn är det mycket dyrare än ett vanligt rörligt elavtal.

Tillsvidarepriset tog vi bort under 2014 av den enkla anledning att det inte är ett bra elavtal för dig som enskild konsument. Många elbolag har kvar avtalsformen och du som kund vet inte om att du har det.

Du kan alltid lita på att du får ett schysst pris hos oss. Skellefteå Kraft, för att du älskar energi! 

Till toppen
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET