Sol och lagring

På Skellefteå Kraft ser vi solenergin som nästa stora utvecklingssteg inom hållbar energiproduktion och någonting som vi kommer att vara med och påverka i positiv riktning. Den utveckling som sker gör det möjligt för alla att engagera sig i hållbara energilösningar och göra ett eget val av dessa för sin egen energiförsörjning.

Under de senaste åren har solkraftsproduktion ökat i såväl Asien som Europa. Parker, ”offgrid”-hus, produktionsanläggningar på företagsfastigheter och privata aktörer som vill bidra till sin eller samhällets energiförbrukning och samhällets miljöomställning, ökar dag för dag. Solkraften är idag mogen att vara ett komplement till den befintliga energimixen. Skellefteå Kraft vill vara med och möjliggöra dessa energilösningar för kunder i både nya affärsmodeller och med teknisk kompetens. Vi tycker det är viktigt.

Vi arbetar nu med att ta fram lösningar för såväl energiproduktion som kunderbjudanden. Vi är väldigt glada för samarbetet med Polaris och ser fram mot att fortsätta utveckla marknaden för solenergi i Sverige.

Håll utkik här på hemsidan för mer information och fler nyheter.

Till toppen
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET