Medarbetarnas idéer tas tillvara

2011 instiftade vi tävlingen Idérik för att öka kreativiteten, effektiviteten och engagemanget inom företaget. Vi samlar upp medarbetarnas goda idéer om hur verksamheten kan utvecklas.

Idérik premierar alla förslag som kan leda till förbättringar. När någon lämnar in en idé som har potential till att förbättra vår verksamhet, sätts en summa pengar av till en gemensam pott som delas ut till alla medarbetare en gång per år. Vi utser också årets bästa bidrag som uppmärksammas och belönas ytterligare.

2017 vann avdelning Produktion Värme Idérik för att tillsammans ha tagit fram ett nytt erbjudande till kund för reglering av klimat och värmereglering i mindre hyresfastigheter.

2016 år vann avdelning Planering och optimering priset för att ha utvecklat ett optimeringsprogram som tar hänsyn till spotpris och primärreglering vid vattenkraftproduktion, vilket förbättrat det ekonomiska resultatet med många miljoner kronor. Vinnarna fick som pris tre dagar  i Norge med intressanta studiebesök på kraftstationer, kraftverksmuseet i Telemark samt Nordpools huvudkontor i Lysaker.

 

Till toppen
Web accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET