Låten som laddar din hjärna.

Det finns vissa ljud och frekvenser som laddar hjärnan med energi. Speciella toner som vi människor är uppväxta med, som hörs runt omkring oss och får hjärnan att producera lyckohormoner. Vi ville se om det gick att skapa en låt som utgick från dessa ljud. En låt som har alla möjligheter att ladda så många som möjligt med så mycket energi som möjligt.

Energimetoden

Ödsla energi för att få energi. Välkommen till Energimetoden! Ett 2:41 minuter långt träningspass som består av enkla men intensiva övningar som utförs till låten som bevisat ger energi. Och det bästa av allt är att det går att göra när som helst, var som helst. Så enkelt, så lätt och så mycket energi.

Två musiker och en professor

För att skapa låten som ger energi tog vi hjälp av tre proffs: Ola Stockfelt, som är professor och docent i musikvetenskap. Den legendariska musikern Merit Hemmingson och trummisen och låtskrivaren Josephine Forsman, som var med och startade Sahara Hotnights.

Det stora testet

För att ta reda på om låten verkligen ger energi testade vi den på människor i olika åldrar, från olika delar av Sverige och med olika bakgrund. De fick lyssna på låten och sedan mättes hur deras kropp och hjärna reagerade.

Dela på Facebook


Nu sprider vi energi över hela Sverige!

Vi är elbolaget för dig som älskar energi, men vill slippa tänka på el. Den ska bara fungera. Väljer du att vara kund hos oss levererar vi därför hållbar el till ett bra pris, var du än bor i Sverige. Så att du kan fokusera andra energier i livet. Musik till exempel.

Hitta rätt elavtal här
Till toppen
Images, css and javascript optimized via IISpeed by We-AMP