Elhandelsavtal till NIBE:s värmepump

Tillsammans med NIBE har vi skräddarsytt ett elhandelsavtal som gör att du får ut det mesta av din värmepump.

Du får ett speciellt rörligt elpris med den inbyggda tjänsten timme för timme där vi bjuder på vårt påslag och månadsavgift i 12 månader. El från förnybara energikällor ingår utan extra kostnad.

Utöver inköpspris betalar du de första 12 månaderna

Påslag på 0 öre/kWh*
Rörlig elcertifikatsavgift
Energiskatt och moms
Månadsavgift på 0 kronor*

*Efter 12 månader går elhandelsavtalet över till ordinarie priser med påslag på 7,5 öre/kWh och en månadsavgift på 45 kronor.

Ta del av dina konsumenträttigheter.

Fördelar med NIBE elhandelsavtal

Skellefteå Kraft hjälper dig kostnadsfritt att få en elmätare som hanterar elbörsens priser per timme till ditt rörliga elprisavtal vilket ger dig möjligheten att sänka dina energikostnader.

Vintersäkra ditt elavtal

I NIBE elhandelsavtal ingår möjligheten att vintersäkra ditt elavtal under januari och februari varje år utan extra kostnad. Det innebär att du får ett fast elpris i två månader. Ring vår Kundservice på 0910-77 25 50 mellan den 1 november och 31 december för att teckna vintersäkring.

Tecknar du en vintersäkring kommer du automatiskt att återgå till ditt tidigare rörliga elpris.

Smart Price Adaption

NIBE,s funktion Smart Price Adaption  bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Därför ska du välja Skellefteå Kraft

Hos Skellefteå Kraft får du flera goda ting på köpet som elkund.

El från förnybara energikällor ingår alltid
Många pratar om grön el, vi väljer istället att benämna den el som du köper av oss som ursprungsmärkt el och den kommer alltid från förnybara energikällor.

Den mängd el som du köper av oss ser vi till att köpa in från elbörsen NordPool. Dessutom är vi en betydande producent av förnybar energi med egna kraftstationer av både vind– och vattenkraft samt bioenergi.

Mervärden, produkter och tjänster med hög vardagsnytta
När du blivit kund erbjuds du ett urval av riktigt bra mervärden. Produkter och tjänster som hjälper och ger dig hållbara lösningar i vardagen.

Som kund får du tillgång till Mina sidor, där hittar du urvalet av dina mervärden, produkter och tjänster anpassat till dig.

Klicka hem ett bra elavtal, klart på några minuter.

Betala inte mer för elen än vad du behöver
Det är dags att syna elfakturan om du har ett annat elbolag än oss. Vet du vad du betalar? 700 000 svenskar har ett dåligt elavtal idag. Och vet inte om det heller. Det kallas Tillsvidarepris, Normalpris, Anvisningspris, oavsett namn är det mycket dyrare än ett vanligt rörligt elavtal.

Vi tog bort det dyra anvisningspriset under 2014, som vi kallade tillsvidarepris, av den enkla anledning att det inte är ett bra elavtal för dig som enskild konsument.

Du kan alltid lita på att du får ett schysst pris hos oss.

Om NIBE

NIBE ingår i koncernen NIBE Industrier som finns på Stockholmsbörsen sedan 1997 och har sitt huvudkontor i Småländska Markaryd.

Koncernen omfattar tre affärsområden – NIBE Energy Systems, NIBE Element och NIBE Stoves.

Affärsområdet NIBE Energy Systems har en marknadsledande position i Europa och Nordamerika inom värmepumpar och är en av Europas större tillverkare av varmvattenberedare och andra produkter för inomhuskomfort.

NIBE finns representerat genom partners och dotterbolag på mer än 50 marknader runt om i världen

Beställ 100 % förnybar el

  • Välj mellan rörligt eller fast elpris
  • Alltid med 100 % förnybar el
  • Beställ online, klart på några minuter

Är du redan kund hos oss? Logga in på Mina sidor för att förnya ditt elavtal.

Ta del av erbjudandet, fyll i postnummer och se din beräknade månadskostnad.

Till toppen
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET