Elhandelsavtal till NIBE:s värmepump

Tillsammans med NIBE har vi skräddarsytt ett elhandelsavtal som gör att du får ut det mesta av din värmepump.

Du får ett speciellt rörligt elpris med den inbyggda tjänsten timme för timme där vi bjuder på vårt påslag och månadsavgift i 12 månader. El från förnybara energikällor ingår utan extra kostnad.

Utöver inköpspris betalar du de första 12 månaderna

Påslag på 0 öre/kWh*
Rörlig elcertifikatsavgift
Energiskatt och moms
Månadsavgift på 0 kronor*

*Efter 12 månader går elhandelsavtalet över till ordinarie priser med påslag på 7,5 öre/kWh och en månadsavgift på 45 kronor.

Ta del av dina konsumenträttigheter.

Fördelar med NIBE elhandelsavtal

Skellefteå Kraft hjälper dig kostnadsfritt att få en elmätare som hanterar elbörsens priser per timme till ditt rörliga elprisavtal vilket ger dig möjligheten att sänka dina energikostnader.

Vintersäkra ditt elavtal

I NIBE elhandelsavtal ingår möjligheten att vintersäkra ditt elavtal under januari och februari varje år utan extra kostnad. Det innebär att du får ett fast elpris i två månader. Ring vår Kundservice på 0910-77 25 50 mellan den 1 november och 31 december för att teckna vintersäkring.

Tecknar du en vintersäkring kommer du automatiskt att återgå till ditt tidigare rörliga elpris.

Smart Price Adaption

NIBE,s funktion Smart Price Adaption  bygger på information om det kommande dygnets timelpriser från elbörsen NordPool Spot. Priserna i kombination med förväntade värme- och varmvattenbehov styr sedan automatiskt värmepumpen. Detta i syfte att minska energikostnaden och som på sikt bidrar till en mindre miljöpåverkan.

Varför Skellefteå Kraft

Hos Skellefteå Kraft får du flera goda ting på köpet som elkund.

Kostnadsfri försäkring på köpet
Hos oss omfattas du av en unik elolycksfallsförsäkring, helt utan kostnad. Försäkringen är ett samarbete med If Försäkringar.

Hållbar el av vind och vattenkraft ingår alltid i priset
Många pratar om grön el, vi väljer istället att benämna den el som du köper av oss som ursprungsmärkt el och den kommer alltid från vind- och vattenkraft. Dessutom är vi en betydande producent av förnybar energi med egna kraftstationer av både vind- och vattenkraft. Läs mer om ursprungsmärkning av el.

Inget tillsvidarepris hos oss
Det är dags att syna elfakturan om du har ett annat elbolag än oss. Vet du vad du betalar? 700 000 svenskar har ett dåligt elavtal idag. Och vet inte om det heller. Det kallas Tillsvidarepris, Normalpris, Anvisningspris, oavsett namn är det mycket dyrare än ett vanligt rörligt elavtal.

Tillsvidarepriset tog vi bort under 2014 av den enkla anledning att det inte är ett bra elavtal för dig som enskild konsument. Många elbolag har kvar avtalsformen och du som kund vet inte om att du har det.

Du kan alltid lita på att du får ett schysst pris hos oss. Skellefteå Kraft, för att du älskar energi!

Om NIBE

NIBE ingår i koncernen NIBE Industrier som finns på Stockholmsbörsen sedan 1997 och har sitt huvudkontor i Småländska Markaryd.

Koncernen omfattar tre affärsområden – NIBE Energy Systems, NIBE Element och NIBE Stoves.

Affärsområdet NIBE Energy Systems har en marknadsledande position i Europa och Nordamerika inom värmepumpar och är en av Europas större tillverkare av varmvattenberedare och andra produkter för inomhuskomfort.

NIBE finns representerat genom partners och dotterbolag på mer än 50 marknader runt om i världen

Klicka hem ett bra elavtal

  • El till inköpspris
  • Norrländsk, förnybar el
  • Klart på några minuter!

Är du redan kund hos oss? Kontakta Kundservice för hjälp med ditt avtal.

Fyll i ditt postnummer och se din beräknade månadskostnad

Till toppen
Page accelerated by IISpeed - Page Speed optimization by Google for Microsoft IIS and ASP.NET