Logga in på Mina sidor
Privatkund / Bredband / Fastighetsägare och Brf

BRF och fastighetsägare 

Fastighetsägare och Brf

Så ansluter du flerbostadshus

Har din fastighet eller förening inte fiber från Skellefteå Kraft? Då undersöker vi gärna möjligheten att ge er en framtidssäker lösning. Vi gräver in optofiber under tjälfri säsong, maj-oktober men i vissa enskilda fall är det även möjligt under andra perioder. När sedan fibern är inne i fastigheten avslutar vi i ett utrymme som vi kommer överens om. Oftast i källaren. Där sätter vi upp den utrustning som behövs. Utrustningen äger vi och förvaltar så att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av bredbandsnät. Sen sprider du vidare med ett kopparnät inne i huset till alla lägenheter och lokaler. Kontakta oss så ger vi dig ett leveransbesked och en offert på fiberanslutning. Du kan numera även lämna din intresseanmälan här på skekraft.se.

Här finns en checklista som kan underlätta, PDF

Lämna intresseanmälan

I fastigheten kan ni sedan välja två abonnemangsformer. Enskilda abonnemang eller ett gruppavtal.

Enskilda abonnemang

Varje hyresgäst väljer själv tjänster såsom internet och telefoni. Genom att ansluta med en kabel mellan bredbandsuttaget i lägenheten och datorn kommer hyresgästen till vår portal www.skekraft.net. Hyresgästen behöver alltså inte vara igång med någon tjänst utan kan titta runt bland våra olika leverantörers priser och erbjudanden innan köp. Varje hyresgäst beslutar alltså själv om vilken tjänsteleverantör man väljer att handla tjänst av och sköter sen själv också enkelt förändringar via portalen www.skekraft.net. Hyresgästen faktureras på sina valda tjänster från sin eller sina leverantörer.

Gruppavtal

I flerbostadshus med sex lägenheter eller fler kan ni även välja gruppavtal. Då ansluts fastigheten med en hastighet på upp till 100 Mbps. Alla lägenheter och lokaler i fastigheten har då möjlighet att ansluta en dator. Med 100 Mbps klarar ni även de tyngsta applikationerna. Skulle ni vara intresserade av att plocka in triple play, det vill säga även tv och telefoni i paketet är det möjligt. Är det intressant med gruppavtal kontaktar du våra tjänsteleverantörer för offert. Fastighetsägaren eller föreningen faktureras med en samlad faktura på det överenskomna tjänstepaketet. Mer information om priser på
gruppavtal får du av våra tjänsteleverantörer.

Här finns mer information om gruppavtal, PDF

Bredband

Beställ anslutning och mer information

Åke Holmkvist
Telefon 0910-77 28 98

Kundservice

Kontakta oss, vi hjälper dig.

Telefon 0910 – 77 25 50
Felanmälan 020-77 27 00
E-post kundservice@skekraft.se
Webb www.skekraft.se/kundservice

Facebook
www.facebook.com/skekraft

Telefontider 
vardagar* 08-17
*onsdagar från 09:30