Logga in på Mina sidor

KundservicegarantiSkellefteå Kraft bäst på kundservice

För tredje året i rad vann Skellefteå Kraft pris för energibranschens bästa kundservice. Detta när Service Score i samarbete med Sveriges Marknadsförbund delade ut pris för bästa service.

- Vi är verkligen glada och stolta över att vinna det här priset. Att vi vinner priset för tredje året i rad visar att vårt långsiktiga fokus på kundservice och tillgänglighet verkligen lönar sig, säger Sanna Lundström, chef kundutveckling på Skellefteå Kraft.

Utnämningen bygger på en undersökning där över 2 000 svenska konsumenter har svarat på hur olika företag ger dem service och vilka företg som de anser har gett dem service över eller klart över deras förväntningar.

- Även om vi nu har vunnit priset tre gånger så stannar vi inte upp för det. Vi har stort fokus på kundservice och fortsätter att utbilda våra kundrådgivare för att kunna ge ännu bättre service i framtiden, avslutar Sanna Lundström.

Kundservicegaranti

För oss är det viktigt att erbjuda dig som kund snabb service som håller hög kvalitet. Det gör vi dels genom att öka tillgängligheten, dels genom att på olika sätt försöka samverka med dig som kund för att förstå och kunna ge rätt stöd och hjälp utifrån dina specifika behov av lösningar.

Läs mer om vår kundservicegaranti.

Elpriser & elavtal

Kundservice

Kontakta oss, vi hjälper dig.

Telefon 0910 – 77 25 50
Felanmälan 020-77 27 00
E-post kundservice@skekraft.se
Webb www.skekraft.se/kundservice

Facebook
www.facebook.com/skekraft

Telefontider 
vardagar* 08-17
*onsdagar från 09:30