Logga in på Mina sidor
Privatkund / Elpriser / Vi tar bort tillsvidarepriset

Hos oss slipper du Tillsvidarepris

Du kanske sett debatten i media? Skellefteå Kraft tar bort det dyra tillsvidarepriset på el och uppmanar övriga energibranschen att följa efter. Tillsvidarepris är det som du betalar om du inte gjort ett aktivt val. Men du kan vara lugn. Vi ersätter det med ett rörligt elpris utan bindningstid från den 1 januari 2014 för dig som idag har tillsvidarepris. Det blir kort och gott bättre.

Vi tror på ökat förtroende

Att vi nu har tagit bort tillsvidarepris är för att göra det bättre för dig som kund hos oss.  Om du valt att inte göra ett aktivt val så ska ditt elpris ändå vara skäligt. Du ska kunna lita på oss som elbolag. Vi har under hösten jobbat för att elbranschen ska ta bort tillsvidarepris och ersätta det med en sundare prissättning. Vi är beredda att ruska om energibranschen genom att ta det här steget. Vi gör det för vi vill ha ditt förtroende både idag och imorgon.

Därför agerar vi

Tillsvidarepris på el har varit det absolut dyraste priset på el. Den svenska elmarknaden avreglerades 1996 och sen dess är det upp till varje enskilt hushåll att aktivt välja elavtal. Vår uppmaning har alltid varit att alla ska se över sina avtal och göra ett aktivt val. Men vi tyckte inte vi gjorde tillräckligt. En femtedel av alla hushåll gjorde inget val och betalar onödigt dyra elpriser.

Vi vågar för din skull

Vi förstår att det finns annat i livet än el. Om du inte har tid, lust eller engagemang att se över ditt elavtal så vill vi åtminstone göra det så bra för dig som de går. Vi vill göra gott för dig och se till att du faktiskt slipper betala oskäligt höga priser. Det var grundtanken som sedan ledde till beslutet att vi tog bort tillsvidarepris från 1 september 2013. Och vi tar inte bara bort namnet utan vi sänker påslaget genom att istället erbjuda ett rörligt elpris utan bindningstid som är lika för alla. Dessutom utökar vi tillgängligheten till vår Kundservice så att du ska kunna få svar när det passar dig. Du når oss alla dagar på telefon och facebook. Vi vill gärna prata med dig och vi kan hjälpa dig med rådgivning runt val av elavtal.

Vad gäller för dig som har tillsvidarepris idag?

Du som har vårt tillsvidarepris idag kommer att få vårt Rörliga elpris utan bindningstid från den 1 januari 2014. Vad som händer kan du läsa mer om här. Du kan alltid välja att teckna ett annat avtal genom att ringa vår Kundservice eller gå in på Mina sidor.

 

 

 

Elpriser & elavtal

Kundservice

Kontakta oss, vi hjälper dig.

Telefon 0910 – 77 25 50
Felanmälan 020-77 27 00
E-post kundservice@skekraft.se
Webb www.skekraft.se/kundservice

Facebook
www.facebook.com/skekraft

Telefontider 
vardagar* 08-20
helger 10-15 
*onsdagar från 09:30